fbpx
Επισκεφτείτε μας
28ης Οκτωβρίου 75, Αμπελόκηποι
Κλείστε Ραντεβού
Σταθερό: 2310-733-484
Στείλτε μας μήνυμα
kostas.filippidis@yahoo.gr
espa-el
Ιώμαι - Φιλιππίδης Κωνσταντίνος | Φυσικοθεραπευτής Θεσσαλονίκη | Φυσικοθεραπεία Θεσσαλονίκη | Οστεοπαθητική Θεσσαλονίκη | Χειροθεραπεία Θεσσαλονίκη | Μanual Τherapy Θεσσαλονίκη

Πόνος Στη Μέση – Οσφυαλγία

Ο πόνος στη μέση – οσφύ, είναι μία από τις πιο συχνές αιτίες, για την οποία κάποιος άνθρωπος – ασθενής θα αναγκαστεί να απευθυνθεί σε κάποιο ιατρό ή κάποιο θεραπευτή ή πολλές φορές και στους δύο συνάμα.

Οι αιτίες του πόνου στη μέση είναι ποικίλες. Μπορεί να είναι μυικής αιτιολογίας,νευρικής, περιφερικής ή κεντρικής, συνδεμικής, θυλακικής, οστικής, δισκικής, εκφυλλιστικής ή ακόμη κ σπλαχνικής αιτιολογίας! Ίσως κάποιας αστάθειας ή αδυναμίας ή κάποιου τραυματισμού. Πολλές φορές επίσης μπορεί να είναι και ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων από όλα τα παραπάνω.

Ακόμη κ σε κήλες μεσοσπονδύλιου δίσκου, οι κύριες αιτίες πολλές φορές είναι σπλαχνικής προέλευσης!

Άλλες φορές πάλι, μπορεί να επηρεάζεται από άλλα προβλήματα του σώματός μας, είτε σωματικά είτε σπλαχνικά.

Στο θεραπευτήριό μας γίνεται πλήρης εξέταση του ασθενή κ παρέχεται εξατομικευμένη θεραπεία στον κάθε ασθενή ξεχωριστά! Γνωρίζουμε πως πολλές φορές, ενώ τα συμπτώματα είναι τα ίδια ή σχεδόν τα ίδια, οι αιτίες τους διαφέρουν!

Κλείστε ραντεβού, για να μάθετε για το πρόβλημα-ιδιαιτερότητά σας. Να το αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν στη ρίζα ή στις ρίζες του, καθώς κ να σας μάθουμε-διδάξουμε, πρώτα να μάθετε να αντιλαμβάνεστε το πρόβλημά σας, και έπειτα να το αντιμετωπίζετε μόνοι σας!

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν ποιοτικότερη κ ταχύτερη ανάρρωσή σας! Θέλουμε ανθρώπους λειτουργικούς, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα,σωματικά κ ψυχικά, με μεγάλη ποιότητα ζωής και μακροζωία!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button